Friday, January 10, 2014

Jeng..jeng..tema warna pink dan biru yang telah disiapkan..tempahan untuk majlis cukur jambul..enjoy the pictures!

Tema : Biru dan Pink
Harga : RM 3.80/pc 

* harga boleh dirundingkan lg bergantung kepada kuantiti









Tuesday, December 24, 2013

sampling for latest order...

warna tema kali ni adalah pink dan electric blue..order sebanyak 80 pcs untuk majlis cukur jambul..

gambar penuh akan di post kan bila dah siap nanti ye..kene pulun utk siapkan order ni dulu..hehehe...



Sunday, November 17, 2013

erm...sukanyeeee warna pink ni..soft..menarik..tertarik...


Thursday, October 10, 2013

Merah yang menawan

Taraaa...aritu my bff yg order..kali ini mak dia plak yg order untuk majlis bertandang kahwin anaknya..si teddies ni dijadikan sebagai salah satu buah tangan untuk majlis bertandang tu..kira mcm barang hantaran lah jugak kot...ok..enjoy gambar ni bawah ye...

Theme Color : Merah & diserikan dengan Pink

bunga telur teddy bear, bunga telur teddy bear murah, bunga telur teddy bear comel, tema merah, teddy bear cute, doorgift, hadiah

bunga telur teddy bear, bunga telur teddy bear murah, bunga telur teddy bear comel, tema merah, teddy bear cute, doorgift, hadiah

bunga telur teddy bear, bunga telur teddy bear murah, bunga telur teddy bear comel, tema merah, teddy bear cute, doorgift, hadiah

bunga telur teddy bear, bunga telur teddy bear murah, bunga telur teddy bear comel, tema merah, teddy bear cute, doorgift, hadiah

bunga telur teddy bear, bunga telur teddy bear murah, bunga telur teddy bear comel, tema merah, teddy bear cute, doorgift, hadiah

bunga telur teddy bear, bunga telur teddy bear murah, bunga telur teddy bear comel, tema merah, teddy bear cute, doorgift, hadiah

bunga telur teddy bear, bunga telur teddy bear murah, bunga telur teddy bear comel, tema merah, teddy bear cute, doorgift, hadiah

bunga telur teddy bear, bunga telur teddy bear murah, bunga telur teddy bear comel, tema merah, teddy bear cute, doorgift, hadiah

Harga : RM 3.80 setiap satu
Minimum 30 pcs

Tema pink&cream untuk majlis cukur jambul


Kali ini dapat order dari my bff..Dia nak buat majlis cukur jambul untuk baby girl nye..So tema yang dipilih adalah pink&cream..nampak cute sgt2 bila semua teddy bear ni pakai warna pink hehehe...

Theme Color : Pink & Cream






Harga : RM 3.80 setiap satu
Minimum 30 pcs



Special Edition : Baby Blue & Pink

Theme Color : Baby Blue & Soft Pink
Ok..kali ni saja-saja buatkan special edition punye untuk officemates..Selain letak telur, kita juga boleh letak gula-gula atau coklat macam ferrero rocher tu..mesti orang yang terima akan happy punyelah..hehehe..ok, so gambarnya adalah seperti di bawah :




Harga : RM 3.80 setiap satu
Minimum 30 pcs

Monday, September 30, 2013

Lagi custom made utk sis in law...purple polka dot..

Lagi bunga telur teddy bear untuk sis in law..kali ini byk purple color polka dot dan diserikan dengan color biru skit2..hehehe..

Theme Color : Purple Polka Dot + Blue





Harga : RM 3.80 setiap satu
Minimum 30 pcs